Tezkere Oylaması / Libya tezkeresi meclise geliyor! / Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi,.

Suriye ve irak tezkereleri tbmm genel kurulu'nda kabul edildi. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, . Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇.

Suriye ve irak tezkereleri tbmm genel kurulu'nda kabul edildi. TBMM'de tezkere oylaması sonuçlandı
TBMM'de tezkere oylaması sonuçlandı from odatv.com
Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi,. Geçen hafta tezkere oylamasına 'evet' diyeceklerini duyururken,. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti. Oylamada evet oyu kullanan millet i̇ttifakı'nın ortağı i̇yi̇ parti genel . Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇. Oylama öncesi en çok merak edilen chp'nin nasıl bir tavır .

Tbmm, 5 eylül 1990 ve 17 ocak 1991'de de tezkere izni verdi.

Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Abd'nin irak'a yönelik operasyonuyla ilgili olarak 4 başbakanlık . Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇. Suriye ve irak tezkereleri tbmm genel kurulu'nda kabul edildi. Geçen hafta tezkere oylamasına 'evet' diyeceklerini duyururken,. Tbmm, 5 eylül 1990 ve 17 ocak 1991'de de tezkere izni verdi. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi,. Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, . Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Oylama öncesi en çok merak edilen chp'nin nasıl bir tavır .

Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Suriye ve irak tezkereleri tbmm genel kurulu'nda kabul edildi. Abd'nin irak'a yönelik operasyonuyla ilgili olarak 4 başbakanlık . Oylamada evet oyu kullanan millet i̇ttifakı'nın ortağı i̇yi̇ parti genel . Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇.

Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, . Libya Tezkeresi Bugün TBMM Genel Kurulu Gündeminde
Libya Tezkeresi Bugün TBMM Genel Kurulu Gündeminde from www.ha-ber.com
Suriye ve irak tezkereleri tbmm genel kurulu'nda kabul edildi. Özel, chp grubunun tezkereye 'hayır' oyu vereceğini söyledi. Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇. Oylamada evet oyu kullanan millet i̇ttifakı'nın ortağı i̇yi̇ parti genel . Tbmm, 5 eylül 1990 ve 17 ocak 1991'de de tezkere izni verdi. 08 ekim salı 2019 20:21. Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, .

Oylamada evet oyu kullanan millet i̇ttifakı'nın ortağı i̇yi̇ parti genel .

Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Özel, chp grubunun tezkereye 'hayır' oyu vereceğini söyledi. Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, . Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti. Geçen hafta tezkere oylamasına 'evet' diyeceklerini duyururken,. Suriye ve irak tezkereleri tbmm genel kurulu'nda kabul edildi. Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi,. 08 ekim salı 2019 20:21. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Oylamada evet oyu kullanan millet i̇ttifakı'nın ortağı i̇yi̇ parti genel . Tbmm, 5 eylül 1990 ve 17 ocak 1991'de de tezkere izni verdi.

08 ekim salı 2019 20:21. Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇. Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Abd'nin irak'a yönelik operasyonuyla ilgili olarak 4 başbakanlık . Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti.

Geçen hafta tezkere oylamasına 'evet' diyeceklerini duyururken,. Meclis Libya tezkeresi için olaÄŸanüstü toplanıyor
Meclis Libya tezkeresi için olağanüstü toplanıyor from iasbh.tmgrup.com.tr
Tbmm, 5 eylül 1990 ve 17 ocak 1991'de de tezkere izni verdi. Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇. Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, . Özel, chp grubunun tezkereye 'hayır' oyu vereceğini söyledi. Abd'nin irak'a yönelik operasyonuyla ilgili olarak 4 başbakanlık .

08 ekim salı 2019 20:21.

Oylama öncesi en çok merak edilen chp'nin nasıl bir tavır . Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp'nin hayır oylarına karşı ak parti, mhp ve i̇yi̇ parti'nin evet . Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Suriye ve irak tezkereleri tbmm genel kurulu'nda kabul edildi. Abd'nin irak'a yönelik operasyonuyla ilgili olarak 4 başbakanlık . Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇. Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, . Tbmm, 5 eylül 1990 ve 17 ocak 1991'de de tezkere izni verdi. Oylamada evet oyu kullanan millet i̇ttifakı'nın ortağı i̇yi̇ parti genel . Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti. Geçen hafta tezkere oylamasına 'evet' diyeceklerini duyururken,. 08 ekim salı 2019 20:21. Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇.

Tezkere Oylaması / Libya tezkeresi meclise geliyor! / Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi,.. Tsk'ya sınır ötesi operasyonunun yolunu açan tezkereye chp karşı çıkarken i̇yi̇. Özel, chp grubunun tezkereye 'hayır' oyu vereceğini söyledi. Tbmm'de yapılan oylamada irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi, chp ve hdp ve ti̇p, hayır oylarına karşı akp, . 08 ekim salı 2019 20:21. Tbmm, 5 eylül 1990 ve 17 ocak 1991'de de tezkere izni verdi.

0 Response to "Tezkere Oylaması / Libya tezkeresi meclise geliyor! / Irak ve suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkerenin süresi,."

Post a Comment